| اطلاع رسانی > اخبار >

قابل توجه اساتید، دانشجویان و محققین محترم سراسر کشور

در خصوص به تعویق افتادن زمان برگزاری سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی

با سلام،

احتراماً با عنایت به درخواست اساتید و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه­های سراسر کشور و به ویژه مدیران و متخصصین از سازمان­ها و مراکز تحقیقاتی مناطق سیل‌زده جهت داشتن فرصت کافی برای تحلیل دقیق آثار زیان­بار سیلاب‌های گسترده فروردین 1398 جهت استخراج و ارائه مقالات علمی، به استحضار می­رساند براساس مصوبه هیـأت رئیسه سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی، این همایش در تاریخ 1398/7/18 برگزار خواهد شد. امید است با به تعویق افتادن این همایش، فرصت بسیار خوبی برای دریافت نظرات و مقالات ارزشمند متخصصین و محققین در این همایش تخصصی فراهم شود که راه‌گشای مشکلات کشور باشد. همچنین زمان نهایی ارسال مقالات روز یکشنبه مورخ 1398/6/31 درنظر گرفته شده است. ضمناً امکان داوری پیش از موعد و صدور گواهی پذیرش زودهنگام برای مقالات وجود دارد.

دبیرخانه سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی

بازگشت1398/02/01
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !